Primele accidente la Dakar 2015. Cine sunt câştigătorii celei de-a doua etape a competiţiei



 

Nasser Al-Attyah şi Joan Barreda au câştigat cea de-a doua etapă a Raliului Dakar. Primul s-a impus la clasa auto, iar al doilea la clasa moto. În această etapă au avut loc şi primele accidente ale competiţiei.

Nasser Al-Attiyah, care a fost penalizat în prima etapă şi a ratat astfel victoria, a câştigat runda a doua, cea mai lungă etapă a ediţiei. Pilotul din Qatar a fost cronometrat cu cinci ore patru minute şi cinzeci de secunde după ce a parcurs 518 kilometri între localităţile argentiniene Villa Carlos Paz şi San Juan.

Pe locul doi s-a clasat sud-africanul Giniel De Villiers, iar podiumul etapei a fost completat de olandezul Bernhard Ten Brinke. Aceeaşi ordine este şi în clasamentul general al competiţiei după două etape.

Spaniolul Carlos Sainz a sosit al optulea şi a pierdut peste 20 de minute faţă de Al-Attiyah după ce pe traseu s-a ciocnit cu motociclistul, francez Laurent Moulin, care în urma accidentului a suferit o fractură la picior şi a abandonat competiţia, la prima sa participare.

La clasa moto, etapa a fost câştigată de spaniolul Joan Barreda. Acesta este a 11-a victorie din cariera ibericului în Raliul Dakar. Al doilea a fost portughezul Paulo Goncalves, iar al treilea a încheiat un alt portughez, Ruben Faria.

Cea de-a treia etapă a Raliului Dakar va avea loc tot în Argentina, între localităţile San Juan şi Chilecito. Motocicliştii vor avea de parcurs 284 de kilometri în regim special, iar la clasa auto distanţa va fi de 220 de kilometri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑