EXCLUSIV Porumboiu, atac dur la Sânmărtean: "Dacă nu era Vasluiul, se antrena şi acum prin parcuri"



**EXCLUSIV** Porumboiu, atac dur la Sânmărtean:

Fostul patron al celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, l-a atacat dur pe Lucian Sânmărtean, considerând că cel mai bun fotbalist român din 2014 este nerecunoscător pentru faptul că şi-a relansat cariera în Moldova.

"Vasluiul, nu Porumboiu, l-a pus pe picioare şi l-a remontat către marea performanţă. Vasluiul i-a asigurat toate condiţiile ca să poată să joace. A jucat într-o echipă nu bună, ci foarte bună, alături de Wesley, Adailton, Milanov, cu toţii jucători foarte buni", a spus Porumboiu

"Faptul că nu amintește de Vaslui e problema lui, e vorba de caracter. N-avem pretenții de recunoștință, știți cum se spune: recunoștința e cea mai grea povară", a continuat fostul mare arbitru.

"A fost mai mult înfiat de Vaslui. Nu mă deranjează că nu aminteşte, e problema lui. Dar, dacă nu era Vasluiul, sigur se antrena şi acum prin parcuri", a mai precizat Porumboiu.

Totodată, Adrian Porumboiu a amintit şi de conflictele pe care Sânmărtean le-a avut cu antrenorii de la FC Vaslui: "Nu a avut probleme numai cu Ilie Stan, ci și cu Hizo, chiar dacă Hizo spune acum că totul între ei a fost lapte și miere. Dar au fost discuții și în vestiar între el și Hizo, destul de dure".

În acelaşi timp, fostul şef al vasluienilor consideră că echipa pe care a patronat-o nu a reuşit să devină campioană în Liga I din cauza jocurilor de culise.

"N-am luat niciun trofeu, dar cu echipa pe care am avut-o trebuia să luăm. Nu a fost de vină Sânmărtean sau Adailton, au fost alţii, care au dirijat campionatul în două direcţii", a afirmat Adrian Porumboiu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑