Bayern Munchen nu are adversar în Germania!



06 февраля 2014

 

Bavarezii au trecut aseară cu 5 la 0 de Eintracht Frankfurt şi sunt lideri autoritari în clasament.

Bayern defilează în campionatul Germaniei. Echipa antrenata de Guardiola a făcut instrucţie aseară cu Eintracht Frankfurt. Până la pauză, bavarezii conduceau cu 2 la 0. Gotze şi Ribery au stabilit scorul primei reprize.

Recitalul a continuat şi în a doua parte a meciului. Robben, Dante şi Mandzukic şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, ducând scorul la 5 la 0. După 19 etape, Bayern ocupă primul loc în clasament, cu un avans de 13 puncte faţă de urmăritoarea Leverkuzen.

Bavarezii au însă o dublă de foc în acestă lună, când vor da piept cu Arsenal Londa în Champions League. Prima manşă va fi disputată pe 19 februarie şi va fi transmisă, în direct, de CANAL 3. "Tunarii" au revenit aseară pe primul în Campionatul Angliei, după ce au trecut cu 2 la 0 de Crystal Palace, însă ar putea pierde poziţia de lider dacă Manchester City învinge în derby-ul din această seară cu Chelsea. Într-un alt meci al etapei, Liverpool nu a reuşit decât un egal, scor 1 la 1, în deplasare la West Bromwich Albion.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑