David Beckham va crea propria echipă de fotbal în Major Soccer League



06 февраля 2014

 

David Beckham a confirmat că va crea o echipă de fotbal în Major Soccer League. Fostul căpitan al naţionalei Anglei a dezvăluit că va investi aproximativ 19 milioane de euro într-un club de fotbal în Miami.

Beckham, care s-a retras din actvitatea sportivă anul trecut, a prezentat noul său proiect, după ce a confirmat că va crea propria echipă de fotbal în Miami. "Vreau să încep totul de la zero. Ştiu că a existat o grupare ce s-a format cu 10 ani în urmă, însă care s-a destramat. Acum vreau să îmi formez propria mea echipă", a spus fostul fotbalist.

Major Soccer League poate să mai adauge mai mult de trei francize până în 2020, inclusiv cea a lui Beckham. Starul englez trebuie acum să se asigure că proiectul lui îndeplineşte toate cerinţele impuse de organizatorii competiţiei din Statele Unite, inclusiv omologarea stadionului pe care va evolua echipa sa.

După ce şi-a prezentat proiectul, Beckham trebuia să joace un meci de fotbal cu o echipă de copii din Miami. Imediat ce şi-a făcut apariţia pe teren, Beckham a fost asaltat de sute de fani. După mai multe încercări de a ajunge la copiii de pe teren, starul englez a fost nevoit să renunţe la acţiunea sa din motive de securitate.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑