A fugit de război pentru a juca în Moldova. Un ucrainean a fost transferat la Dacia Chișinău



06 февраля 2015

 

Fotbaliştii fug din Ucraina pentru a juca în Moldova. Dacia Chişinău l-a transferat pe Serghei Zaghinailov, un jucător ucrainean care a evoluat până acum pentru echipa din oraşul Nikolaev.

Mijlocaşul de 24 de ani este discipolul echipei Metallist Harkov, iar în ultimul timp a evoluat pentru divizionara a doua, FC Nikolaev. Zaghinailov a declarat că este periculos să joci acum în Ucraina şi a decis să vină în Moldova.

"Este interzis de jucat în regiunele unde este război. Îmi fac griji pentru familie şi cei apropiaţi. Acolo sunt probleme financiare. Echipele nu pot plăti salariile, iar fotbaliştii joacă pe datorie", a spus mijlocașul Daciei Chișinău, Serghei Zaginailov.

Dacia se va pregăti în Antalya timp de trei săptămâni şi va juca cel puţin şase meciuri amicale. Printre adversarii "dacilor" se numără formaţiile din Rusia, FC Rostov şi Lokomotiv Moscova, dar şi campioana Belarusului, BATE Borisov.

"Vom disputa meciuri amicale cu adversari de valoare şi atunci vom afla pe ce poziţii avem nevoie de jucători", a spus antrenorul Daciei Chișinău, Oleg Kubarev.

"În primul rând, mă duc pentru prima dată acolo şi mă duc să ajung la forma mea maximă. O să fie nişte meciuri foarte bune cu Lokomotiv, Rostov, BATE Borisov", a zis fundașul Daciei, Mihai Roșca.

Dacia Chişinău ocupă primul loc în Divizia Naţională şi are cu cinci puncte mai multe decât a doua clasată, Milsami Orhei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑