Vedeta lui Pițurcă a oferit faza anului! Al Ittihad a ratat o triplă ocazie la un penalty executat slab



06 февраля 2015

**VIDEO** Vedeta lui Pițurcă a oferit faza anului! Al Ittihad a ratat o triplă ocazie la un penalty executat slab

Al Ittihad a revenit eroic pe tabelă în partida cu Al Fateh, din deplasare, după ce echipa lui Victor Pițurcă a fost condusă cu 0-2. A fost nevoie de o "dublă" semnată de brazilianul Marquinho, fost jucător la AS Roma, pentru ca Al Ittihad să obțină remiza.

Cu Szukala și Sânmărtean titulari, Victor Pițurcă și-a văzut echipa condusă încă din primele 10 minute, scor 0-2, iar de atunci a început lupta de recuperare. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic pe tabelă, dar startul de repriză secundă a adus o fază antologică.

Al Ittihad a beneficiat de o lovitură de la 11 metri acordată destul de ușor, iar responsabilitatea execuției și-a asumat-o vedeta Marquinho. Șutul său a fost însă respins de portar, iar jucătorii lui Al Ittihad s-au năpustit asupra balonului, care a refuzat să intre în poartă, deși oaspeții au tras de încă două ori la poartă în acea fază!

În cele din urmă, același Marquinho și-a spălat păcatele cu o "dublă" semnată în minutele 79 și 82, iar Al Itthad a obținut un punct muncit. Al 24-lea al sezonului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑