Preliminariile Campionatului European: Naţionala de fotbal feminin, la primul meci oficial din acest an



FOTO: moldovasport.md
Echipa națională de fotbal feminin a R. Moldova susține astăzi, la Goteborg, în Suedia, primul meci oficial din acest an. Echipa noastră va fi găzduită de Suedia, într-o partidă contând pentru preliminariile Campionatului European din 2017.
Din păcate, reprezentativa țării noastre întâlnește probleme de lot.
Mai multe jucătoare nu au putut face deplasarea la Goteborg din cauza examenelor de bacalaureat pe care le au de susținut.
”Tricolorele” au jucat până acum cinci meciuri în actualul ciclu preliminar şi a suferit doar înfrângeri, încasând 18 goluri.
În partida tur cu Suedia, care este și liderul grupei, echipa pregătită de Alina Steţenco a fost învinsă cu 0-3.
"Principalul nostru obiectiv este să prestăm un joc frumos în pofida faptului că avem un adversar puternic. Totodată, vrem să avem acea posesie pe care o dorim şi asupra căreia lucrăm ", spune antrenoarea Alina Steţenco.
"Vom avea un meci foarte greu, dar noi suntem gata de orice. Ştim la ce să ne aşteptăm şi, desigur, ne-am pregătit", zice jucătoarea naţionalei Moldovei, Elena Porojniuc.
Partida dintre Suedia şi Moldova va avea loc în această seară pe legendarul stadion Ullevi din Stockholm.
Arena a găzduit meciuri din cadrul Campionatului Mondial din 1958, finala Campionatului European din 1992, dar şi finala Cupei UEFA din 2004.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑