Steliștii cred că ASA s-a folosit de imaginea lui Dan Petrescu pentru a ieși din criză: ”A fost o cacealma!”



 

**VIDEO** Steliștii cred că ASA s-a folosit de imaginea lui Dan Petrescu pentru a ieși din criză: ”A fost o cacealma!”

Oferta pe care Dan Petrescu a primit-o din partea unui club din China nu i-a luat prin surprindere pe cei de la Steaua. Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, chiar a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că de fapt la gruparea de pe Mureș totul a fost premeditat.

Duckadam nu este surprins nici de faptul că cei de la DNA au pus sechestru pe conturile vicecampioanei.

”Era o situație de așteptat la ASA Târgu Mureș, cel puțin din punctul meu de vedere, pentru că știam că acolo nu s-au plătit salariile de foarte mult timp. De fapt s-au achitat doar primele și era foarte greu să-și onoreze toate aceste obligații față de jucători doar din drepturile de televiziune”, a spus Duckadam.

Oficialul roș-albaștrilor susține că însăși numirea lui Dan Petrescu în funcția de antrenor n-a fost decât una a produce o emulație pe plan local.

”Cât privește problema cu Dan Petrescu, eu cred că au mers la cacealma cu toate aceste transferuri. Au vrut să facă o emulație acolo, la Târgu Mureș, să mai adune sponsori, să mai aducă nu știu ce pentru a-și reveni din punct de vedere financiar, deși este foarte greu”, a mai spus Duckadam la Digi Sport

În final, Helmuth Duckadam a și spus pe ce se bazează când spune că totul a fost o cacealma.

”În momentul în care ai stipulat în contract că la orice ofertă mai bună poți să pleci, vă dați seama că nu te poți baza pe el”, a conchis Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑