Asafa Powell a câştigat cursa regină a Ligii de Diamant de la Paris (VIDEO)



 

Asafa Powell a câştigat cursa regină din cadrul etapei a opta a supercircuitului de atletism, Liga de Diamant de la Paris. Americanul s-a impus la proba de 100 de metri în faţa lui Jimmy Vicaut.

În absenţa lui Usain Bolt, care a ratat competiţia din cauza unei accidentări la picior, Asafa Powel a câştigat proba de 100 de metri de la Paris. El a fost cronometrat cu 9 secunde şi 81 de sutimi.

Surpriza a venit din partea francezului Jimmie Vicaut, care a egalat recordul european în proba de 100 de metri. Clasat pe locul 2, cu 5 sutimi în urma lui Powell, Vicaut a stabilit un nou record al Franței pe această distanță și a egalat cea mai bună performanță europeană, deținută de portughezul Francis Obikwelu, din 2004.

La feminin, dubla campioană olimpică, Shelly-Ann Fraser Pryce și-a confirmat statutul de favorită și a câştigat proba de 100 de metri, fiind cronometrată cu 10 secunde și 74 de sutimi.

Genzebe Dibaba a câştigat proba de 5.000 mii de metri. Ea a fost cronometrată cu 14 minute 15 secunde şi 41 zecimi şi a fost la cinci secunde aproape de un nou record mondial.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑