Raț, Marica și Torje nu-și fac probleme că n-au meciuri în picioare: “N-am uitat să jucăm fotbal!“



06 сентября 2013

 

></p><p>Răzvan Raţ consideră că actualele preliminarii reprezintă ultima sa şansă de a evolua la un turneu final de Cupă Mondială.</p><p>Meciul dintre România și Ungaria se va disputa vineri seară, de la ora 21:00, pe Arena Națională.<br><br><em><strong>, a explicat Raţ.

Întrebat ce părere are despre faptul că Adrian Mutu nu a fost convocat de Victor Piţurcă la prima reprezentativă, Raţ a răspuns:

“Este o decizie pe care Victor Piţurcă a luat-o. Eu ca şi ceilalţi ne conformăm, el asumându-şi riscurile necesare. Dacă a considerat că nu este nevoie de Mutu la meciurile astea, asta e. Nu cred că are vreo relevanţă comentariul meu. Practic, Victor Piţurcă este omul care răspunde de ce se întâmplă la echipa naţională şi cu asta, basta."

“La West Ham mi s-a explicat că mai întâi trebuie să privesc și apoi să joc“

Răzvan Raţ este de părere că nu este o problemă faptul că mai mulţi jucători ai echipei naţionale, printre care el, Ciprian Marica, Gabriel Torje sau Vlad Chiricheş nu au mai evoluat de multă vreme într-un meci oficial.

"Cei care nu avem meciuri, cred că nu am uitat să jucăm fotbal şi fiind împreună pentru câteva zile, uşor-uşor am lucrat la omogenitate, la tot ceea ce înseamnă relaţii de joc şi cred că suntem în regulă. La West Ham a fost o situaţie pe care ei o consideră normală, eu venind dintr-un campionat, altul decât Premier League. Mi s-a explicat foarte simplu: "first you watch and after you play". La început trebuie să mă obişnuiesc cu ce înseamnă Premier League şi apoi să evoluez. Pentru managerul respectiv e un lucru normal, el făcând aşa şi cu alţi jucători", a conchis Raţ.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑