Simona Halep a cazut pe locul trei in clasamentul WTA, iar Maria Sharapova i-a luat locul



06 октября 2014

Vesti nu tocmai placute pentru tenismena romana, Simona Halep. Maria Sarapova a castigat turneul de tenis de la Beijing si a detronat-o in topul mondial pe Halep. Acum rusoaica este pe locul doi in lume. La masculin sarbul Novak Djokovic si-a pastrat statutul de favorit, cucerind marele premiu.

 

Ieri in finala turneului de la Beijing, Sarapova a invins-o in ultimul act pe tenismena din Cehia, Petra Kvitova, cu scorul de 6 la 4, 2 la 6 si 6 la 3. Meciul dintre Sarapova si Kvitova a durat aproximativ 2 ore si jumatate.

 

Rusoaica a obtinut astfel a sasea victorie in meciurile directe jucate impotriva tenismanei din Cehia. A fost al 33-lea turneu castigat in cariera de Maria Sarapova, si al patrulea din acest an. Totodata, succesul de la Beijing i-a adus un premiu de 918 mii de dolari si a propulsat-o pe Sarapova locul doi in clasamentul WTA, depasind-o pe romanca Simona Halep.

 

Rege la masculin a fost Novak Djokovic, care l-a batut fara drept de apel pe cehul Thomas Berdych. Sarbul si-a demolat pur si simplu adversarul, castigand lejer cu 6 la 0 si 6 la 2. A fost un joc perfect facut de Nole, care a invins in doar 66 de minute.AmbiantaDjokovic a castigat pentru a cincea oara turneul de la Beijing si pentru a treia oara consecutiv. Pentru aceasta performanta sarbul a primit un cec in valoare de peste 600 de mii de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Maria Sharapova, Simona Halep, wta,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑