Cârțu: "Nu ne-a convenit repriza secundă cu Dinamo, dar 1-1 e echitabil"



06 октября 2014

 

**VIDEO** Cârțu: 

CS Universitatea Craiova nu a reușit să continue și la meciul cu Dinamo seria de victorii consecutive începută odată cu venirea pe banca tehnică a cuplului de antrenori Sorin Cârțu - Emil Săndoi, însă a rămas neînvinsă, remizând cu rivala bucureșteană, scor 1-1 (VIDEO și DETALII AICI).

4 victorii și un egal este bilanțul Craiovei, de la schimbarea conducerii tehnice. Sorin Cârțu s-a declarat mulțumit cu remiza de duminică seară, chiar dacă nu i-a convenit jocul echipei sale în repriza a doua. "Nu am înțeles nimic dintr-o bună parte din partea secundă", spune tehnicianul, care consideră că ratarea lui Bawab a fost momentul psihologic al partidei din etapa a 10-a.

"Egalul dintre noi și Dinamo a fost echitabil. Nici nouă nu ne-a convenit ce am jucat în repriza a doua, după o primă parte care a fost foarte bună. Nu am înțeles nimic dintr-o bună parte din repriza a doua. Până la urmă, s-a echilibrat și am reușit să scoatem acest rezultat de egalitate.", a declarat, la "Digi Sport Special", Sorin Cârțu, care luni seară a fost invitat în studioul Digi 24 Craiova, la emisiunea "Divizia Locală".

"Sunt mulțumit de spiritul ofensiv, ceva care nu îi caracteriza. Nu am avut consistență în posesie și pe asta ar fi trebuit să mizăm, asta le spusesem la pauză. Au căzut și câțiva jucători determinanți, cum ar fi Bawab, un jucător care până la acest meci s-a pregătit în salturi. Ratarea lui a fost un moment psihologic. Eram pe margine cu Felix (n.r. Felix Grigore, managerul general al clubului) și i-am spus că aici s-a jucat meciul. La 2-0, am fi fost mai greu de dovedit, dar au mai fost meciuri întoarse de la acest scor.", a adăugat antrenorul echipei CS Universitatea Craiova.

Sorin Cârțu a discutat și despre relația sa cu Emil Săndoi, alături de care conduce banca tehnică a Craiovei.

"Eu și Săndoi avem responsabilități egale. Va fi numai vina noastră, dacă va fi ceva între noi doi, vreo neînțelegere. Noi am discutat acest lucru înainte, a fost o colaborare premeditată. Suntem foarte mulțumiți de tot ce s-a întâmplat până acum și rezultatele nu sunt întâmplătoare. Ne bazăm pe o organizare de joc ireproșabilă, jucătorii știu exact ce trebuie să facă. Nici nu mă interesează ce a fost înainte, noi încercăm să ne impunem principiile noastre.", a încheiat tehnicianul oltean.

PROGRAMUL COMPLET al canalelor Digi Sport

Sursa foto: csuc.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑