Steaua a rezolvat transferul lui Paul Papp. ”Vom da banii!” Alte negocieri în Ghencea



 

**VIDEO** Steaua a rezolvat transferul lui Paul Papp. ”Vom da banii!” Alte negocieri în Ghencea

Oficialii Stelei au fost mulțumiți de prestația lui Papp de până acum și au decis că vor activa clauza din contractul cu italienii de la Chievo. De asemenea, șefii din Ghencea sunt optimiști că la vară echipa nu va suferi pierderi majore.

Paul Papp, încet dar sigur, și-a câștigat un loc de titular în echipa Stelei, chiar în flancul drept, acolo unde roș-albaștrii au suferit în ultimii ani.

Rio Ave - Steaua se va disputa joi, 6 noiembrie, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Partida va putea fi vizionată în direct și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor putea fi vizionate în timp real pe site-ul nostru, digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Fundașul, în vârstă de 24 de ani, i-a convins pe diriguitorii din Ghencea, de fapt pe Gigi Becali, că merită cei 500.000 de euro pe care i-au solicitat italienii de la Chievo pentru ca jucătorul să fie definitiv al bucureștenilor.

”Papp este jucătorul Stelei pentru mai mulți ani. Vom vira banii, nu este nicio problemă. Cât despre ceilalți jucători, la începutul lunii viitoare vom relua negocierile.

Sănmărtean, la cum joacă, e prea puţin să plece la arabi. Este normal că Sânmărtean să fie un jucător atractiv pentru multe cluburi, doar a demonstrat că are valoare, dar nu există nicio ofertă oficială pentru el. În plus, eu l-am simțit că nu vrea să plece de la Steaua”, a spus Valeriu Argăseală, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Chestionat în privința șanselor ca Arlauskis să continue la Steaua, oficialul roș-albaștrilor a replicat:

”Și cu el vom discuta prelungirea contractului și vom vedea ce vom face. În acest moment, noi avem în lot doi portari foarte buni. Unul este titular în naționala Lituaniei, iar altul este titular în naționala României U21.

Prepeliţă nu a primit încă oferta. Am avut o singură discuţie cu el, doar atât. Şi lui Adi Popa îi vom face o propunere de semnare a unui nou contract. Arlauskis a primit o ofertă din Italia şi a refuzat-o. Discutăm prelungirea cu el la începutul lunii decembrie.

Felgueiras este și el un portar foarte bun din România, dar noi avem soluții excelente pentru acest post”, a conchis Argăseală la Digi Sport.

Arlauskis - Papp, Varela, Szukala, Latovlevici (Filip) - Prepeliţă (Bourceanu), Sânmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Keşeru

Clasament Grupa J

1. STEAUA                     3 2 0 1 9-4 6pct

2. Dinamo Kiev                 3 2 0 1 6-4 6

3. Aalborg                         3 2 0 1 4-6 6

4. Rio Ave                         3 0 0 3 1-6 0

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑