Moți va începe de vineri alergările. Face tot posibilul pentru a fi pe teren cu Irlanda de Nord



 

**VIDEO** Moți va începe de vineri alergările. Face tot posibilul pentru a fi pe teren cu Irlanda de Nord

Cosmin Moți (29 de ani) s-a accidentat în partida FC Basel - Ludogorets 4-0, din grupele UEFA Champions League, devenind astfel incert pentru duelul României cu Irlanda de Nord, din -preliminariile Euro 2016. Dar fostul dinamovist face eforturi mari pentru a fi pe teren!

Deși are un hematom destul de mare pe coapsa piciorului stâng, Moți se poate considera norocos că nu a suferit o ruptură musculară, iar apărătorul lui Ludogorets a fost deja consultat de medicul reprezentativei, doctorul Pompiliu Popescu. Acesta l-a asigurat pe Moți că accidentarea nu este una foarte gravă, chiar dacă durerile îl copleșesc pe apărătorul central.

"Sper ca de vineri să pot începe alergările şi să fiu apt dacă voi fi convocat la echipa naţională. În momentul ăsta, de-abia pot să merg", a declarat Moți, citat de gsp.ro. Inițial, staff-ul echipei naționale se temea că Moți nu va putea juca împotriva Irlandei de Nord, pe 14 noiembrie, dar ultimele vești au darul de a-i liniști pe Anghel Iordănescu.

Printr-o situație asemănătoare trece și Răzvan Raț, care se accidentase săptămâna trecută, dar ar putea fi recuperat pentru duelul cu irlandezii. El are șanse mari să joace și pentru PAOK, în derby-ul cu Panathinaikos, pe 9 noiembrie, caz în care va fi convocat și la echipa națională.

Partida România - Irlanda de Nord este programată vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, imediat după terminarea jocului, când meciul va fi transmis în premieră pe Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑