Lahm, mândru de colegii săi: "Roma a învățat că pe Bayern nu poți să vii și s-o ataci!"



 

Lahm, mândru de colegii săi:

Philipp Lahm a fost integralist la Bayern Munchen în succesul obținut de germani în fața lui AS Roma, scor 2-0 (VIDEO), în etapa a patra a grupelor UEFA Champions League.

După meci, campionul mondial a spus că a înțeles de ce italienii au renunțat rapid la stilul lor aventuros, în ciuda eșecului drastic suferit în partida-tur, scor 1-7 (VIDEO).

De altfel, Lahm consideră că Roma nu a avut altă opțiune în afară de apărare, altfel ar fi riscat o nouă umilință în Europa. Franck Ribery și Mario Gotze au marcat pentru victoria bavarezilor.

"Roma a învățat la retur că împotriva lui Bayern nu poți să joci decât defensiv. Nu poți să vii și să ne ataci! Uneori au avut și șase jucători în linia de apărare, deci nu ne-a fost ușor să construim ocazii. Asta a făcut ca golul prin care am deschis scorul să fie și mai important, am fost determinați să atacăm și mai mult în repriza a doua", a declarat Lahm, care și-a exprimat entuziasmul față de calificarea rapidă obținută de trupa lui Guardiola:

"Am câștigat deja grupa, așa că ne putem concentra energia pe partidele din Bundesliga", a mai spus fotbalistul în vârstă de 30 de ani. În campionat, Bayern Munchen este pe locul 1 și are un avans de patru puncte față de Wolfsburg, după primele 10 etape disputate.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑