Bayern Munchen, PSG, Barcelona și FC Porto s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor



Foto: arsenal.com

Încă patru echipe s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor! Bayern Munchen, PSG, Barcelona și FC Porto și-au asigurat biletele pentru play-off după ce au obținut victorii aseară în cea de-a patra etapă din faza grupelor.

Bayern Munchen a învins AS Roma cu 2-0 după golurile lui Ribery și Gotze. Surpriza serii s-a produs în celălalt meci al grupei E, în care ȚSKA Moscova a învins în deplasare Manchester City cu scorul de 2-1. Doumbia a reușit dubla pentru oaspeți, iar Yaya Toure a marcat pentru "cetățeni". Gazdele au încheiat partida în nouă oameni, după ce Fernandinho și Toure au fost eliminați.

PSG s-a impus în fața formației APOEL cu 1-0, singurul gol al meciului fiind marcat de Cavani. În celălalt meci al grupei F, Barcelona a învins Ajax cu 2-0 după dubla lui Messi.

Încă o surpriză a produs-o aseară Maribor. Echipa slovenă a remizat pe teren propriu cu Chelsea Londra, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul prin Ibraimi în minutul 50, iar aristocrații au egalat peste 13 minute după golul lui Matic. Chelsea a ratat un penalty în minutul 86 prin Hazard.

În grupa H, FC Porto a învins Athletic Bilbao cu 2-0, iar Șahtar Donețk a zdrobit la Lvov BATE Borisov cu scorul de 5-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑