Motoare încinse la finala Autocross! Cele mai puternice maşini de teren s-au întrecut în etapa finală



Foto simbol: squarespace.com
Motoare încinse, derapaje controlate şi adrenalină cât pentru un an. De asta au avut parte amatorii de senzaţii tari care au participat la etapa finală a campionatului de Autocross.
Cele mai puternice maşini de teren din ţară au fost în acţiune şi nu s-a trecut fără accidente. 
Participanţii au nevoie de multă măiestrie şi putere de concentrare pentru a parcurge traseul cu brio. O secundă de neatenţie şi maşina ajunge în şant. Câţiva piloţi au avut nevoie de îngrijir medicale şi nu ajuns la final, iar unul a fost transportat la spital.
"Mergeam primul, m-au lovit în spate şi am fost aruncat. Este video în maşină, voi analiza. Totul este bine", a spus un participant.
Competiţia s-a desfăşurat în câteva etape.
"Competiţia este în trei etape. Prima este pentru a primi calificarea, cinci cercuri, apoi urmează două etape câte opt cercuri. Dacă pilotul a ieşit de pe traseu şi nu a revenit, el părăseşte etapa", a spus arbitru  Ghenadie Pocrovschi.
Câştigătorul primei etape a fost un sportiv din Ucraina, în vârstă de doar 14 ani.
"Federaţia din ţară mi-a pus o condiţie. Dacă voi deveni în 2015 campionul Ucrainei la mini buggy, atunci voi putea participa la competiţii cu maşini mai mari. - Ai permis de conducere? - Nu am", a spus participantul Daniil Crisico.
La competiţie au participat aproximativ 50 de piloţi din opt ţări. Cei mai buni au primit premii și titlul de Campioni ai Moldovei la Autocross.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑