Rayo - Villarreal 2-5. Oaspeții sunt la două puncte de locurile de UCL



 

></p><p><strong><span style=Villarreal continuă să facă victime în Spania. Nou-promovata a câstigat în deplasarea de pe terenul lui Rayo Vallecano și e la două puncte de locul patru, de Champions League.

Nigerianul Uche a deschis scorul pentru Villarreal în deplasarea cu Rayo încă din minutul 10, la primul șut pe poarta lui Cobeno. Două minute mai târziu, Moi Gomez a centrat perfect pentru Perbet, care a majorat diferența. Al treilea șut pe poartă a adus și al treilea gol pentru oaspeți, din nou Moi Gomez pentru francezul Perbet. Uche a repărut în repriza secundă, când Javier Aquino a centrat pe lângă Cobeno, iar nigerianul a marcat pentru 4-0, în minutul 57.

Șapte minute mâi târziu, același Uche a reușit hat-trick-ul. Cobeno a respins defectuos, iar atacantul african a marcat dintr-o fază simplă. Gazdele au redus din diferență prin mexicanul Nery Castillo.

Fără gol marcat din august 2012, Castillo a reușit o dublă. Mai întâi a marcat cu un șut sec din fața lui Asenjo în minutul 66 iar apoi din penalty în primul minut al prelungirilor. Rayo - Villarreal s-a terminat 2-5 și este meciul cu cele mai multe goluri ale etapei cu numărul 18 din Primera.

ECHIPELE DE START:

Rayo: (4-2-3-1): Cobeno - Tito (Castillo '46), Rodri, Galvez, Nacho Martinez - Saul, Roberto Trashorras - Bangoura, Jonathan Viera, Adrian (Mojica '46) - Bueno (Adri Embarba '65)

Antrenor: Paco Jemez

Villarreal (4-4-2): Asenjo - Mario, Musacchio, Dorado (Pantic '56), Jaume Costa - Moises (Bruno '71), Pina, Trigueros, Perez (Aquino '46) - Uche, Perbet

Antrenor: Marcelino


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑