Brazilienii, supăraţi pe Blatter din cauza criticilor preşedintelui FIFA aduse organizatorilor Cupei Mondiale



 

Brazilienii au rămas indignaţi de criticile aduse de Sepp Blatter în adresa organizatorilor Campionatului Mondial din acest an. Locuitorii din Ţara Cafelei îl contrazic pe preşedintele FIFA şi spun că Brazilia va organiza cel mai frumos Mondial.

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter a declarat că Brazilia tocmai a aflat ce înseamnă organizarea Campionatului Mondial şi a început să lucreze mult prea târziu. Acesta a mai adăugat că nicio ţară nu a fost atât de în urmă cu pregătirile. Declaraţiile şefului FIFA i-a indignat pe brazilieni.

"Am organizat Cupa Confederaţiilor şi am demonstrat că suntem în stare să organizam şi Campionatul Mondial. Totul va fi gata, inclusiv şi stadioanele. Nu e corect dacă se spune că Brazilia rămâne în urmă cu pregătirile în comparaţie cu gazdele precedente ale Cupei Mondiale. Putem să ne aducem aminte de turneul din Africa de Sud, atunci când stadionul din Cape Town nu a putut găzdui meciuri de la Cupa Confederaţiilor pentru că nu erau încheiate lucrările", a declarat Pedro Trengrouse, profesor de marketing Brazilia.

"Cred că până la urmă va fi totul bine în Brazilia. Campionatul Mondial va aduce în ţara noastră multă lume. În plus la noi au apărut mai multe locuri de muncă şi s-a dezvoltat infrastructura. Va fi ceva fantastic, sper că totul se va termina cu bine", a adăugat Guilherme Aires, muncitor.

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, este nemulţumit de felul cum decurg pregătirile pentru Cupa Mondială, asta deoarece brazilienii nu au reuşit să încheie lucrările în termenul stabilit. Campionatul Mondial va avea loc în perioada 12 iunie - 13 iulie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑