EXCLUSIV S. Buș confirmă Digi Sport: "Am auzit discuții la club. Nu aș ezita să plec în Serie A!"



 

**VIDEO EXCLUSIV** S. Buș confirmă Digi Sport:

Sergiu Buş este în cea mai bună perioadă din cariera sa! Atacantul de 22 de ani este golgheterul Bulgariei - a marcat de zece ori pentru liderul ŢSKA Sofia si a devenit idolul fanilor dupa ce a înscris în ambele derby-uri cu Levski.

Buş a fost vândut în vară de CFR Cluj, după ce clujenii l-au împrumutat la Alba Iulia, Mediaş, Târgu Mureş sau Braşov. Acum, atacantul este dorit în Serie A de Genoa, club care ar trebui să plătească 1.5 milioane de euro pentru român.

Sergiu Buş a declarat în exclusivitate pentru Digi Sport: "Eu nu știu foarte exact, însă am auzit discuții pe la club și cred că e ceva serios, dar până nu sunt eu contactat și până nu știu ceva sigur, nu vreau să mă hazardez. Este un campionat greu pentru un jucător de vârsta mea, consider că acolo e nevoie de jucători cu puțin mai multă experiență, însă daca mi s-ar oferi șansa nu aș ezita să plec acolo".

Genoa nu este singura echipă interesată de serviciile lui Buş. Atacantul este urmărit şi de echipe din Polonia. "Dar ca să pot juca și să am ritm cum am avut până acum, de acum doi ani încoace, trebuie să ajung cu pași mici unde îmi doresc", a mai spus atacantul român.

10 goluri în 19 etape are Sergiu Buș în acest sezon la CSKA Sofia

9 goluri în 29 de meciuri a marcat atacantul în Liga 1 în sezonul trecut, în tricoul Coronei Brașov


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑