Fazele care puteau aduce victoria lui Inter! Podolski a dat pasa, dar Icardi a fost ghinionist



 

**VIDEO** Fazele care puteau aduce victoria lui Inter! Podolski a dat pasa, dar Icardi a fost ghinionist

VIDEO Juventus - Inter 1-1. Inter a obținut o remiză prețioasă în deplasarea cu Juventus, din etapa a 17-a a campionatului italian, după ce torinezii au condus cu 1-0. Argentinianul Mauro Icardi a egalat în minutul 64, după reușita lui Tevez (5), dar milanezii ar fi putut să câștige pe final.

Deși au evoluat modest în prima repriză, elevii lui Roberto Mancini au crescut nivelul în partea a doua, iar minutele 81 și 83 au adus ocazii imense pentru oaspeți. De fiecare dată la finalizare s-a aflat Icardi, care a șutat nefericit la ambele faze. Inter a terminat meciul în 10.

Mai întâi, în minutul 81, Icardi nu a reușit să împingă în poartă o centrare venită din lateral, la firul ierbii, de la rezerva Podolski, mingea scurgându-se pe lângă buturile apărate de Gianluigi Buffon.

Apoi, în minutul 83 Icardi a mai avut un șut bun din marginea careului, dar Buffon a respins în corner. Și a venit faza din minutul 86, în care Icardi și Osvaldo au scăpat spre poarta adversă.

Spre furia celui din urmă, argentinianul a ales o soluție individuală, dar a tras modest, mult alături, iar Inter a ratat astfel șansa de a obține prima victorie pe terenul lui Juve după o pauză de mai bine de doi ani.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑