Torres revine pe teren în tricoul lui Atletico, LIVE la Digi Sport! Simeone l-a anunțat deja titular cu Real



 

**VIDEO** Torres revine pe teren în tricoul lui Atletico, LIVE la Digi Sport! Simeone l-a anunțat deja titular cu Real

Diego Simeone le-a dat fanilor lui Atletico Madrid cea mai bună veste a începutului de an: Fernando Torres va fi titular miercuri, contra lui Real Madrid, în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, la 4 zile de la prezentarea oficială, în fața a peste 45.000 de fani.

"Torres a venit antrenat de la Milan. A jucat deja 10 meciuri acolo. A petrecut deja câteva zile cu noi la antrenament și mâine (n.r. miercuri, 7 ianuarie) va fi titular. Are toate caracteristicile pe care le căutăm pentru grupul nostru și ne va întări atacul. Am amintiri extraordinare cu el din tinerețe.", a declarat Diego Simeone marți, la conferința de presă ce precedă meciul cu Real Madrid.

În tricoul lui Atletico, Fernando Torres a prins 9 meciuri în Primera Division împotriva celor de la Real Madrid, însă nu a reușit să câștige niciodată.

În duelurile cu rivala de pe Bernabeu, Torres a pierdut de 5 ori și a înregistrat ale 4 rezultate de egalitate. A marcat un singur gol, în ultimul derby pe care l-a jucat, încheiat la egalitate, scor 1-1 (februarie 2007), poarta Realului fiind apărată de Casillas.

Atletico Madrid - Real Madrid se joacă miercuri, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în turul sferturilor de finală ale Cupei Spaniei. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Sursa foto: clubatleticodemadrid.com


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑