Szukala, convins că Steaua nu va slăbi după plecarea sa: "Au rămas 3 fundași de națională"



 

**VIDEO** Szukala, convins că Steaua nu va slăbi după plecarea sa:

Lukasz Szukala a semnat cu Al Ittihad, club la care va evolua din vară, dar internaționalul polonez nu-și face probleme în privința înlocuirii sale la Steaua.

Steaua a pierdut doi dintre cei mai buni jucători, Lucian Sânmărtean și Lukasz Szukala, după ce ambii au fost convinși de Victor Pițurcă să semneze cu Al Ittihad.

Lukasz Szukala (30 de ani) a povestit, într-o intervenție telefonică găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, un alt aspect important de care a ținut cont în momentul în care a decis să semneze cu saudiții.

”La Steaua vin mereu cei mai buni jucători din România. Avem o calitate foarte mare în lot. La capitolul fundași centrali, chiar nu este mare problemă pentru că sunt jucători de mare valoare, Luchin, Varela, Papp, plus că mai poti face un transfer. Toți trei pot fi titulari, i-am văzut la antrenament, la meciuri, toți sunt jucători de națională”, a spus Szukala.

În schimb, polonezul este conștient că Sânmărtean este mai greu de înlocuit, dar mizează pe ambiția lui Iancu și a lui Stanciu de a dovedi că au valoare.

”Luci este un fenomen, este foarte greu să găsești un Lucian Sânmărtean, dar asta este. Cred că se poate miza pe Iancu, pe Stanciu, care încep să facă performanță, să se trezească, depinde și de ce plan are Steaua, dar mereu au demonstrat că găsesc variante pentru a înlocui”, a conchis Szukala la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑