Canada - SUA 2-1. Prima victorie pentru Bouchard și Pospisil la Cupa Hopman



 

**VIDEO** Canada - SUA 2-1. Prima victorie pentru Bouchard și Pospisil la Cupa Hopman

Canada a reușit surpriza în Cupa Hopman. Eugenie Bouchard și Vasek Pospisil au învins echipa Statelor Unite, cu 2-1.

Canada a reușit prima victorie la Cupa Hopman. Învinsă de Cehia în meciul de debut, perechea Eugenie Bouchard - Vasek Pospisil s-a răzbunat în partida cu echipa Statelor Unite, una dintre principalele favorite la trofeu.

Bouchard a reușit, în premieră, să o învingă pe Serena Williams, numărul 1 mondial. Liderul WTA nu a reușit să câștige decât trei game-uri. Canadianca s-a impus cu 6-2, 6-1.

"Cred că am jucat foarte bine astăzi, sunt fericită. Am reușit un meci mai bun ca cel anterior (n.r. cu Lucie Safarova)" a declarat Bouchard la finalul partidei.

De două seturi a avut nevoie și Vasek Pospisil pentru a trece de John Isner. Numărul 56 ATP s-a impus cu 6-3, 7-6, în fața americanului clasat pe locul 18 în ierarhia mondială.

"Am făcut încă de la început un meci bun. Când joci împotriva unui jucător la fel de bun ca John Isner este greu să faci acest lucru, dar am reușit" a declarat Pospisil.

Americanii au obținut punctul de onoare în meciul de dublu mixt. Perechea Serena Williams - Johns Isner s-a impus în doua seturi, 6-2, 7-5 în fata cuplului Bouchard - Pospisil.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑