Tensiuni la Inter. Osvaldo, la un pas de încăierare cu Icardi



 

**VIDEO** Tensiuni la Inter. Osvaldo, la un pas de încăierare cu Icardi

Fotbaliștii de la Inter au avut șansa de a marca al doilea gol contra celor de la Juventus, dar Icardi a fost egoist spre disperarea lui Osvaldo, care a reacționat nervos.

VIDEO Juventus - Internazionale 1-1. Milanezii au ratat șansa de a se impune în fața campioanei și a liderului din Serie A. Torinezii aveau 18 puncte în fața celor de la Inter, înaintea duelului direct, iar ecartul s-a menținut. Asta și pentru că Icardi a ratat șansa dublei contra celor de la Juventus.

După ce a marcat golul egalizator, în minutul 64, Icardi putea contribui decisiv la realizarea celui de al doilea gol, ce putea fi al victoriei. În minutul 86, vârful argentinian a profitat de o eroare a lui Chiellini, a scăpat pe contraatac după care, în loc să-i paseze lui Osvaldo, pe dreapta, mai bine plasat, a continuat de unul singur și a ales să tragă la poartă.

Mingea s-a dus însă mult pe lângă, spre disperarea lui Osvaldo, care s-a îndreptat apoi direct spre Icardi pentru a-i cere socoteală. Lucrurile n-au degenerat pentru că Guarin a fost atent și l-a ținut la distanță pe argentinian.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑