Contra a dat primele declarații ca antrenor al lui Guangzhou R&F: “Vreau să câștig tot!”



 

**VIDEO** Contra a dat primele declarații ca antrenor al lui Guangzhou R&F: “Vreau să câștig tot!”

Cosmin Contra a ajuns luni seara în China, acolo unde a semnat cu Guangzhou R&F, a treia clasată în campionatul 2014. Antrenorul român a oferit și primele declarații, imediat după parafarea actelor. A spus că se va lupta să câștige tot cu noua sa echipă.

Contra a fost întâmpinat la aeroport de sute de suporteri entuziaști, iar apoi a vorbit cu presa, la sediul clubului. Fostul technician al lui Getafe a vorbit în engleză și a recunoscut că e încântat de noua provocare din cariera sa.

“Sunt foarte bucuros că mă aflu aici. Dacă nu voiam să fiu aici, nu semnam acest contract. Am dorit să vin aici, e o experiență nouă pentru mine.”, a spus antrenorul în vârstă de 39 de ani.

El a recunoscut că nu va avea o misiune ușoară în China: “Întotdeauna când ajungi la o echipă care vrea să câștige campionatul, Cupa, care vrea să meargă în Champions League, presiunea este mare. Vin după un nume foarte mare în fotbal, ca antrenor, Sven-Goran Eriksson, care are foarte multă experiență, dar eu sunt diferit, sunt tânăr, vreau să câștig totul. Poate o să fiu mai bun, sper să fiu mai bun!”

Contra va debuta oficial pe teren propriu, pe 10 februarie, când va juca în manșă unică în turul doi preliminar al Ligii Campionilor Asiei, cu învingătoarea din disputa Yadanarbon (Burma) – Warriors FC (Singapore). Un meci teoretic foarte ușor pentru echipa sa, care apoi, în meci decisiv pentru calificarea în grupe va întâlni, în deplasare, formația australiană Central Coast Mariners.

Antrenorul român a vorbit și despre această dispută, încă dinainte de a conduce primul antrenament la Guangzhou R&F: “În Australia ei nu au pauză, joacă acum. Am văzut trei meciuri de-ale lor. Cred că avem șase săptămâni de pregătire, avem timp să ne cunoaștem și echipa va răspunde cum trebuie la solicitările mele.”

2 ani are Contra contract cu Guangzhou R&F

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑