Dinu Gheorghe știe ce jucător îl poate face uitat pe Sânmărtean. ”Teixeira este o soluție pentru Steaua!”



 

**VIDEO** Dinu Gheorghe știe ce jucător îl poate face uitat pe Sânmărtean. ”Teixeira este o soluție pentru Steaua!”

Steaua l-a pierdut pe Sânmărtean, care nu va mai juca din vară la gruparea din Ghencea, dar un om important din Liga 1 spune că roș-albaștrii au soluții pentru înlocuirea mijlocașului.

Lucian Sânmărtean a semnat un contract cu Al Ittihad, care va intra în vigoare la vară, dar Victor Pițurcă speră să-l convingă pe Gigi Becali să-i dea drumul acestuia încă din această pauză de mercato.

Indiferent de aceste detalii, oficialii Stelei caută acum soluții pentru înlocuirea lui Sânmărtean, iar o propunere pertinentă vine tocmai din partea unuia dintre președinții importanți din Liga 1.

Dinu Gheorghe, președintele Rapidului, a spus, invitat fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, că cei de la Steaua pot rezolva rapid plecarea lui Sânmărtean prin aducerea unui fotbalist ce-i poate ajute să se califice și în UEFA Champions League.

”Teixeira este cea mai bună variantă pentru a-l înlocui pe Sânmărtean. Are tot 34 de ani dar și el mai poate evolua lejer doi-trei ani. Este un profesionist plus că s-ar plia pe jocul Stelei. L-am lua noi la Rapid, dar trebuie să jucăm în şapte apoi, că să acoperim salariile”, a conchis, glumind, oficialul giuleștenilor.

Dinu Gheorghe a mai spus, tot la Digi Sport, ce trebuie să mai facă Steaua pentru a avea șanse de a se lupta ăentru un loc în grupele UEFA Champions League.

”Steaua dacă vrea să fie puternică în continuare și să se califice în Champions League, trebuie să mai lucreze la banca de rezerve. Acolo sunt niște jucători plafonați, și nu mă refer aici la Gabi Matei, sau la Mihai Costea.

Sunt jucători care nu pun presiune, Răpă, Neagu și chiar Iancu și Stanciu, care dacă stau pe bancă sau intră pe teren tot aia este.

Ideea este că Steaua trebuie să-și construiască echipa de acum, altfel la vară vor avea probleme”, a conchis Dinu Gheorghe la Digi Sport.

6 goluri a marcat Teixeira pentru Petrolul în actualul sezon, în toate competițiile


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑