Arbitrul care l-a eliminat pe Gardoș în Cupa Ligii, e criticat dur: ”N-are ce căuta în Premier League”



 

**VIDEO** Arbitrul care l-a eliminat pe Gardoș în Cupa Ligii, e criticat dur: ”N-are ce căuta în Premier League”

Florin Grdoș și-a câștigat în ultima lună un loc de titular la Southampton, dar această perioadă n-a început tocmai fericit pentru el. Pe 16 decembrie, românul a fost eliminat într-un meci din Cupa Ligii, dar arbitrul care i-a arătat roșu atunci e criticat dur în Anglia.

În minutul 90 al disputei pe care Southampton a pierdut-o, 0-1, contra lui Shefield United, Gardoș a văzut direct cartonaș roșu din partea arbitrului Chris Foy, acesta considerând că stoperul român l-a faultat pe Mark McNulty în postură de ultim apărător.

Keith Hackett, fostul șef al arbitrilor englezi până în 2010, crede că decizia lui Foy, care are 52 de ani, demonstrează că acesta n-ar trebui să mai arbitreze în Premier League.

Alături de acesta, Hackett nominalizează alți patru arbitri englezi pe care-i consideră inadecvați, profesional, să mai arbitreze la nivel înalt în ligile engleze. “Actualul corp de oficiali e cel mai slab pe care l-am văzut vreodată.”, a spus Hackett.

După eliminarea cu Sheffield Utd., Gardoș a mai evoluat în patru partide pentru Southampton, trei în Premier League și una în Cupa Angliei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑