Ce meci nebun în Franța! St. Etienne a condus cu 2-0, dar a avut nevoie de un gol egalizator pe final



07 февраля 2015

 

**VIDEO** Ce meci nebun în Franța! St. Etienne a condus cu 2-0, dar a avut nevoie de un gol egalizator pe final

Etapa a 23-a din Ligue 1 a fost deschisă de o partidă foarte spectaculoasă, ÎN DIRECT la Digi Sport. Aflată în lupta pentru calificarea în cupele europene, St. Etienne a primit vizita codașei Lens, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 3-3. Asta după ce gazdele au condus cu 2-0!

La pauză, verzii conduceau cu 1-0 grație reușitei lui N'Guemo (18). La reluare, Mollo a făcut 2-0 grație unei acțiuni colective de toată frumusețea (57). A fost momentul în care oaspeții au ieșit la joc, fără să mai aibă ceva de pierdut. Antoine Kombouare a fost foarte inspirat, iar rezervele trimise de acesta pe teren au marcat nu mai puțin de trei goluri!

></p><p>Mai întâi, <strong>Touzghar</strong> a transformat în gol pasa lui<strong> Valdivia</strong> (60), după care același fotbalist a transformat un penalty în minutul 69, pentru restabilirea egalității. Apoi, <strong>Chavarria</strong> a produs minunea pentru Lens, cu un gol superb înscris în minutul 77. Dar oaspeții n-au rezistat.</p><p>Turcul <strong>Mevlut Erdinc</strong> a stabilit scorul final al partidei, 3-3, cu un șut plasat din marginea careului, în minutul 83. Saint Etienne este pe locul 4, cu 41 de puncte, la șase distanță de podium, în vreme ce Lens este penultima în Ligue 1, cu 22 de puncte în 24 de etape.</p><p><strong>St. Etienne (4-3-3):</strong> Ruffier - Theophile-Catherine, Perrin, Baysse, Tabanou - Lemoine, Clement, N'Guemo (74 Saint-Maximin) - Hamouma, Van Wolfswinkel (54 Erdinc), Mollo (80 Brison).<strong> Antrenor:</strong> C. Galtier</p><p><strong>Lens (4-3-3):</strong> Riou - Cavare, Gbamin, Kantari, Boulenger - Cyprien, Le Moigne (64 Chavarria), Valdivia - Guillaume, Nomenjanahary (84 Bourigeaud), Coulibaly (46 Touzghar). <strong>Antrenor:</strong> A. Komobuare</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑