Tricolorii, pregătiți pentru amicalul cu Bulgaria. "Mi s-a îndeplinit un vis". Meciul e LIVE la Digi Sport 1



07 февраля 2015

 

**VIDEO** Tricolorii, pregătiți pentru amicalul cu Bulgaria.

Selecționata divizionară a României are șansa astăzi, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 19:00, să obțină prima victorie în fața Bulgariei din ultimii 26 de ani. Fără succes în ultimele cinci meciuri, tricolorii caută să înceapă cu un succes cantonamentul din Antalya.

Anghel Iordănescu a anuntat obiectivul principal. "Încercăm să mărim aria de selecție la lotul național. Am vrea să promovăm chiar forțat câțiva jucători pentru că din păcate zic eu, sunt mulți jucători care activează în străinătate și care au probleme la cluburile lor.

O bună parte din jucătoii convocați n-au mai luat niciodată contact cu prima reprezentativă. "Sincer să vă spun visam să fiu antrenat de domnul Iordănescu și s-a împlinit acest vis" a recunoscut Sergiu Muth de la Gaz Metan Mediaş. "Pentru mine este o onoare să fiu alături de Nea Puiu, de toți cei de aici și cred că e o oportunitate foarte bună pentru mine cât și pentru restul colegilor să demonstrăm că nu suntem degeaba convocați la naționala României" a adăugat Ioan Hora.

Deși nu e la prima acțiune cu echipa națională, stelistul Keșeru așteaptă cu interes disputele cu Bulgaria, Sioni Bolnisi și Moldova. "Mă bucur de fiecare dată când am ocazia să răspund prezent convocărilor și de fiecare dată cu un entuziasm ieșit din comun" a declarat atacantul campioanei.

Exceptând disputa cu Bulgaria, România mai are programate două amicale, cu FC Sioni Bolnisi și cu Moldova. Ambele vor fi transmise ÎN DIRECT de Digi Sport, iar fazele VIDEO vor putea fi văzute în timp real și pe site-ul digisport.ro


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑