Surorile Williams se pregătesc intens pentru meciurile dintre SUA şi Argentina



07 февраля 2015

 

Liderul mondial, Serena Williams şi sora sa Venus sunt pe ultima sută de metri în pregătirile pentru meciurile dintre SUA şi Argentina din prima rundă a Fed Cup. Este pentru prima dată în ultimii doi ani când surorile Williams vor participa împreună la această competiţie.

Meciurile dintre Statele Unite ale Americii şi Argentina se vor disputa pe zgură la Buenos Aires. Cele patru jucătoare din SUA sunt clasate mai bine decât cele sud-americane în topul WTA. Liderul selecţionatei argentiniene este Paula Ormaechea care ocupă abia locul 121 în clasament.

Serena Williams, care a câştigat recent primul mare turneu de Mare Şlem al anului, va fi nevoită să se adapteze rapid la noua suprafaţă de joc.

Pentru cea mai bună jucătoare din Argentina, surorile Williams au fost idoli, însă acum Paula Ormaechea îşi doreşte să le învingă chiar la ea acasă.

Partida dintre SUA şi Argentina se va disputa sâmbătă şi duminică. Statele Unite ale Americii au la activ 17 titluri în Fed Cup, ceea ce este un record al competiţiei, însă această naţională nu a mai câştigat trofeul de 15 ani. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑