Claudio Bravo a trecut vizita medicală și a fost prezentat oficial de Barcelona. Va purta numărul 13



**VIDEO** Claudio Bravo a trecut vizita medicală și a fost prezentat oficial de Barcelona. Va purta numărul 13

Barcelona are de acum o concurență serioasă pe postul de portar, după ce a rezolvat oficial transferul chilianului Claudio Bravo, care a impresionat în meciurile de la Cupa Mondială din Brazilia.

Goalkeeper-ul în vârstă de 31 de ani venit de la Real Sociedad a trecut fără probleme de vizita medicală și de testele de efort, iar de acum totul a devenit o formalitate, Bravo urmând să semneze contractul în cursul acestei zile, în prezența președintelui Josep Maria Bartomeu.

Claudio Bravo va purta la Barcelona tricoul cu numărul 13 și se va lupta pentru un loc de titular cu germanul Marc-Andre ter Stegen, venit de la Borussia Monchengladbach.

></p><p>Chilianul va fi jucătorul Barcelonei pentru o perioadă de patru ani, contractul urmând să se încheie pe data de<strong> 30 iunie 2018.</strong></p><p>Claudio Bravo joacă pentru echipa națională din <strong>2004</strong>, iar de șase ani a devenit căpitanul chilienilor, după ce banderola fusese purtată până atunci de legendarul <strong>Marcelo Salas.</strong></p><p><strong><br></strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑