Steaua nu mai este considerată la fel de puternică ca acum doi ani. ”Nu o mai văd câștigătoare clară”



 

**VIDEO** Steaua nu mai este considerată la fel de puternică ca acum doi ani. ”Nu o mai văd câștigătoare clară”

Steaua a câștigat trei trofee interne în sezonul trecut al Ligii 1, a făcut și câteva achiziții până acum, este aproape de a oficializa mutările lui Filipe Teixeira (34 de ani) și a lui Jugurtha Hamroun (26 de ani), dar nu mai reprezintă o sperietoare pentru adversarii din Liga 1.

Iuliu Mureșan, președintele celui mai bun club din România din ultimii șapte ani, și aici ne referim la CFR Cluj, spune că gruparea din Gruia este gata să-i dea drumul lui Gregory Tade la Steaua, dar nici cu acest nou posibil tranfer nu-i consideră pe bucureșteni mari favoriți la câștigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv.

”Nici Steaua nu mai este cea care a fost, pentru că nici acolo nu se mai investește foarte mult. Le-au plecat cei mai buni jucători și sigur că este o schimbare de optică și de lot foarte importantă.

Dacă vine o echipă, gen ASA Târgu Mureș, care să joace de doi-trei ani împreună, să fie omogenă, să obțină niște rezultate bune și să stabilească pe locul 1, ce mai zici? Este posibil orice în acest campionat. Eu nu o mai văd pe Steaua o câștigătoare clară cum era acum doi ani. Valorile s-au mai egalizat între timp”, a spus Mureșan, într-o intervenție telefonică, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑