Andy Murray s-a calificat spectaculos în sferturile întrecerii masculine de la Wimbledon



 

**VIDEO** Andy Murray s-a calificat spectaculos în sferturile întrecerii masculine de la Wimbledon

A fost spectacol la Wimbledon, în competiția masculină! Sub privirile lui Ilie Năstase, Stanislas Wawrinka a trecut de belgianul David Goffin, iar Andy Murray și Marin Cilic s-au calificat în sferturi, după victorii în patru seturi.

Favorit numărul 4 la Wimbledon, Stanislas Wawrinka s-a calificat în sferturi după victoria în trei seturi cu David Goffin. Elvețianul a controlat permanent disputa și a reușit nu mai puțin de 13 ași, dar și alte lovituri spectaculoase. Rivalul său a dat însă o replică pe masură.

Croatul Marin Cilic a câștigat și el. A avut însă meci greu cu americanul Denis Kudla. Favoritul numărul 9 de la Wimbledon s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-3, 7-5. 

Cea mai urmărita partidă a fost cea dintre Andy Murray și Ivo Karlovic. Britanicul a câștigat primul set în tie break, după care rivalul său a încercat să revină. Până la urmă, croatul nu a reușit să își adjudece nici actul secund. A renunțat la final și chiar l-a ajutat pe Murray să obțină punctul decisiv. A fost 6-4 pentru favoritul numărul 3 al competiției.

Karlovic a revenit în meci și a câștigat setul trei, chiar dacă scoțianul a încercat să reziste. Murray a salvat senzațional o minge de break, însă și-a pierdut până la urmă serviciul pe final de set.

Publicul a aplaudat până la urmă victoria favoritului. Andy Murray a câștigat urmatorul act cu 6-4 și a avansat în sferturi. Pentru un loc în careul de ași, îl va înfrunta pe canadianul Vasek Pospisil.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑