Astra mai speră să-l transfere pe Teixeira, după ce acesta a refuzat Steaua: "Discut cu el în fiecare zi"



 

**VIDEO** Astra mai speră să-l transfere pe Teixeira, după ce acesta a refuzat Steaua:

Filipe Teixeira este unul dintre cei mai doriţi jucători din Liga 1, deşi are 34 de ani. Steaua şi Astra s-au luptat pentru semnătura mijlocaşului portughez, care se părea că a ajuns la un acord cu roş-albaştrii, dar, în cele din urmă, afacerea a căzut.

Au existat informaţii că lusitanul a încercat să profite de interesul celor două echipe şi să liciteze un salariu cât mai mare, acesta fiind şi motivul pentru transferul la Steaua nu s-a mai realizat.

În acest context, preşedintele Astrei, Dani Coman, a confirmat că giurgiuvenii sunt interesaţi în continuare de Teixeira, cu care se află în contact zilnic.

"Îşi doreşte să îşi facă un contract bun din toate punctele de vedere, e normal cum gândeşte. Noi avem un standard pe care ni l-am impus, avem nişte reguli pe care vrem să le respectăm. Ni-l dorim foarte mult pe Teixeira şi discutăm în continuare. Sperăm să fim noi echipa aleasă de el.

Discut în fiecare zi cu el de vreo săptămână. E un jucător foarte bun, care mai are şi alte variante în afară de noi şi de Steaua. Ne dorim foarte mult să vină la noi, ne-ar ajuta să ne îndeplinim obiectivele, dar oferta pe care i-am făcut-o va rămâne aceeaşi", a spus Coman, la Digi Sport.

În acelaşi timp, fostul portar susţine că nu s-a pus problema unei licitaţii între Steaua şi Astra în privinţa salariului lui Teixeira.

"La noi nu s-a pus problema de bani. I-am făcut o ofertă, la care nu mai putem adăuga nimic. Dacă va fi să vină la noi, îl aşteptăm cu braţele deschise. Dacă va alege altă echipă, îi urăm mult succes", a explicat Dani Coman.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑