Brandan ar putea reveni la Craiova, din cauza problemelor financiare de la ASA



 

**VIDEO** Brandan ar putea reveni la Craiova, din cauza problemelor financiare de la ASA

La mai puţin de o lună după ce a refuzat un nou angajament, Pablo Brandan s-ar putea întoarce la CSU Craiova. Foştii coechipieri îl aşteaptă în Bănie.

CSU Craiova şi-a pierdut căpitanul în pauza competiţională, dar despărţirea poate fi de scurtă durată. Nemulţumit de oferta de prelungire făcută de olteni, Pablo Brandan a semnat cu ASA Târgu Mureş. Totuşi, problemele financiare apărute la noul său club îl pot readuce pe argentinian în Bănie.

"Eu personal mi-aş dori să se întoarcă la Universitatea, pentru că este un jucător cu mare calitate, care ne-a ajutat mult campionatul trecut. Din punctul meu de vedere, l-aş primi cu braţele deschise, dar nu e după mine", a declarat Cristi Bălgrădean.

"Nu ştiu dacă este posibil să vină, dar se poate întâmpla orice. Am citit şi eu că sunt ceva probleme la Tg. Mureş. Dacă se va înţelege cu cei din conducere, probabil că va veni şi el", a completat Viorel Ferfelea.

În schimb, directorul tehnic al oltenilor, Sorin Cârţu, nu este foarte optimist: "Nu ştiu care este situaţia lui. Nu aşteptăm nimic".

În cele 22 de partide jucate în tricoul lui CSU, Brandan a înscris patru goluri şi a oferit patru pase decisive.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑