Djokovic și Dimitrov, victorii cu emoţii la Toronto. Rezultatele de miercuri



07 августа 2014

 

**VIDEO** Djokovic și Dimitrov, victorii cu emoţii la Toronto. Rezultatele de miercuri

Novak Djokovic s-a luptat mai bine de două ore şi jumătate cu Gael Monfils pentru un loc în optimi la Toronto. Principalul favorit al turneului canadian a câştigat la 2 primul set şi nu părea să aibă probleme la calificare. Dar totul s-a schimbat în câteva minute!

Excentricul francez a egalat situaţia după un tie break tranşat la 4 şi a dus partida în decisiv. În tie-break, Djokovic a condus cu 4-3 și a irosit două servicii. Mai departe, Djokovic şi Monfils au mers din nou cap la cap până în tie-break, unde liderul mondial s-a impus la 2.

Triplu campion la Toronto, sârbul se va înfrunta în turul următor cu Jo Wilfried Tsonga. Cap de serie numărul 13, Tsonga a avut parte de un duel echilibrat împotriva conaţionalului Jeremy Chardy. Primul set din meciul sută la sută francez s-a decis abia la tie-break, în favoarea lui Tsonga.

Numărul 15 mondial s-a calificat până la urmă în optimi după 6-4 în setul secund. Tot acolo a ajuns şi campionul din 2009 şi 2010, Andy Murray. Britanicul a trecut în două seturi de Nick Kyrgios, cel care l-a trimis acasă pe Nadal la Wimbledon (VIDEO). Murray a reuşit două seturi identice în mai puţin de o oră, 6-2 6-2, şi va juca împotriva lui Richard Gasquet. Grigor Dimitrov a avut nevoie de set decisiv pentru a-l elimina pe Donald Young, scor 4-6, 6-2, 6-3.

În alte partide ale zilei, Ivan Dodig l-a învins în tie-break-ul din decisiv pe italianul Andreas Seppi, scor 6-4, 3-6, 7-6, iar Julien Benneteau a dispus de Ernests Gulbis cu 7-6, 6-3. Marin Cilic a evitat surpriza în fața lui Malek Jaziri, scor 4-6, 6-0, 7-6, iar David Ferrer a încheiat în forță partida cu americanul Michael Russell: 6-4, 2-6, 6-1. Tommy Robredo l-a învins pe Gilles Simon, scor 7-5, 6-4.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑