MLS All Stars - Bayern 2-1. Lewandowski a marcat spectaculos și a ajuns la 3 goluri pentru bavarezi



07 августа 2014

**VIDEO** MLS All Stars - Bayern 2-1. Lewandowski a marcat spectaculos și a ajuns la 3 goluri pentru bavarezi

Bayern Munchen a pierdut ultimul amical al verii, 1-2 în fața unei selecționate a fotbalului profesionist din SUA, MLS All Stars.

Scorul a fost deschis de Robert Lewandowski, cu un șut de zile mari, din marginea careului, cu care a propulsat mingea chiar sub bară. 1-0 a fost scorul și la pauză, dar americanii l-au întors în favoarea lor în partea secundă.

Pentru MLS All Stars a egalat Bradley Wright-Phillips, în minutul 51, cu un șut la vinclu, iar victoria a fost adusă tocmai de Landon Donovan, care în urmă cu 5 ani a îmbrăcat tricoul bavarezilor, jucând sub formă de împrumut în Europa de la LA Galaxy. Cel mai cunoscut fotbalist american a intrat după pauză și a punctat în minutul 70, la capătul unei pase de 40 de metri.

A fost ultimul meci amical al lui Bayern înainte de Supercupa Germaniei, pe care o va disputa în compania Borussiei Dortmund.

ECHIPELE

MLS All Stars: Rimando (Hamid 46) - Yedlin (Franklin 46), Collin (Boswell 46), Besler (Edu 46), Parkhurst - Zusi (Valri 46), Bradley (Johnson 46), Cahill (Alonso 46), Henry (Donovan 47, Dwyer 71) - Martins (Torres 46), Dempsey (Wright-Phillips 46);
Antrenor: Caleb Porter;

Bayern: Starke (Neuer 62) - Rafinha, Martínez, Alaba (Robben 86) - Hojbjerg (Boateng 71), Rode (Lahm 80), Gaudino (Dante 62), Bernat (Contento 80) - Shaqiri (Götze 80), Pizarro (Green 37, Schweinsteiger, 80) - Lewandowski (Müller 80);
Antrenor: Josep Guardiola.
 


PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑