Steaua a scăpat de Sparta Praga, dar poate da iar peste Legia. Tragerea e vineri, 13:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1



07 августа 2014

Steaua a scăpat de Sparta Praga, dar **poate da iar peste Legia.** Tragerea e vineri, 13:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Pe lista posibililor adversari ai Stelei din play-off-ul UEFA Champions League se află și Legia Varșovia, echipă pe care roș-albaștrii au eliminat-o sezonul trecut în aceeași fază a competiției.

Steaua mai are de trecut un singur tur preliminar pentru a-și asigura un loc în grupele UEFA Champions League. Momentan, roș-albaștrii sunt siguri de grupele Europa League, dar miza cea mare rămâne competiția numărul unu din lume.

La două zile după victoria cu Aktobe, scor 2-1 (DETALII AICI), elevii lui Costel Gâlcă vor afla cu cine se vor lupta în play-off. Tragerea la sorți a meciurilor din play-off-ul UCL va avea loc vineri, de la ora 13:00, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Ca și în precedentele două tururi preliminare, gruparea din Ghencea va fi cap de serie, astfel că va evita echipe precum Salzburg, APOEL, Bate Borisov și Ludogorets. În plus, echipa noastră a scăpat și de Sparta Praga, care a ieșit surprinzător din competiție. Marea surpriză este Aalborg, care a eliminat-o pe Dinamo Zagreb.

În schimb, campionii pot da peste una dintre următoarele adversare:

Maribor (Slovenia)
Legia Varșovia (Polonia)
Malmo (Suedia)
Slovan Bratislava (Slovacia)
Aalborg (Danemarca).

Așadar, Steaua poate da, al doilea an consecutiv, peste Legia Varșovia. Roș-albaștrii s-au calificat atunci în grupe, după două remize, grație unui gol în plus marcat în deplasare. A fost 1-1 pe Arena Națională (DETALII AICI și VIDEO) și 2-2 la Varșovia (DETALII AICI și VIDEO).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑