Igor Dobrovolski promite schimbări în echipa naţională, după eşecul de la Cardiff



07 сентября 2016
FOTO: dynamo.kiev.ua
După eşecul usturător de la Cardiff, unde tricolorii au pierdut cu 0-4, selecţionerul Igor Dobrovolski promite schimbări în echipa naţională. Antrenorul a rămas dezamăgit de prestaţia unor fotbalişti şi vrea să aducă noi jucători în lot pentru următoarele partide din preliminariile Campionatului Mondial, cele de acasă, cu Serbia și Irlanda, de la începutul lunii viitoare.
"În componenţa de start vor fi 3 jucători noi. Poate cineva se va recupera după accidentare. Aş produce schimbări imediat dacă am fi avut 4 componenţe egale", a menţionat Dobrovolski. 
"Antrenorul cere ceva nou de la băieţi, pentru că la cluburi ei prestează un fel de fotbal, iar la selecţionată trebuie să joace altfel. Din această cauză nu iese totul", a spus Pavel Ciobanu, preşedintele FMF.
Eroul meciului de la Cardiff a fost Gareth Bale. Vedeta reprezentativei Țării Galilor a marcat două goluri şi a dat o pasă de gol.
"Rezultatul este de 0-4. Adversarii nu ne-au uimit cu nimic, chiar şi acel Bale. El nu a făcut nimic. I-am făcut noi cadouri şi jucătorul a marcat două goluri", a declarat Igor Dobrovolski.
În ziua de 6 octombrie echipa națională a Republicii Moldova va găzdui pe Stadionul ”Zimbru” din Chișinău echipa similară a Serbiei, trei zile mai tărziu urmând să primească, în același loc, replica naționalei Irlandei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑