Pițurcă despre Mutu: "Lipsește naționalei, dar nu mai e ce-a fost odată"



07 октября 2013

 

></p><p>Adrian Mutu nu a fost convocat la națională nici pentru meciurile cu Andorra și Estonia, ultimele din preliminariile CM 2014. </p><p>Atacantul în vârstă de 34 de ani nu mai este o soluție pentru Victor Pițurcă, iar selecționerul regretă că

"Un jucător de valoarea lui Mutu sigur că lipsește naționalei, dar un Mutu care a fost odată. Acum, din păcate, el nu mai este la acel nivel. Și eu mi l-aș fi dorit, dar la nivelul de altădată, acum nu mai e la fel", a declarat Pițurcă la conferința de presă. 

Acesta a analizat și actuala campanie de calificare, în care România păstrează șanse de calificare la Campionatul Mondial din 2014:

"Campania a fost una bună, din punctul meu de vedere. Înainte de a se termina jocurile din grupă, suntem în cărți pentru a ocupa locul 2 și să ajungem la baraj. Atunci când am preluat echipa, mi s-a trasat o sarcină: să formez un lot și o echipă competitivă pentru preliminariile următoare (n.r. Euro 2016, în Franța). N-a fost simplu, n-a fost ușor. Puteam să stăm mult mai rău, așa se întâmplă când construiești o echipă nouă. Datorită valorii jucătorilor, am reușit să ajungem aici. Avem un lot bun, spre foarte bun", a mai spus selecționerul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑