Piturcă: "Alticineva și-ar dori să nu vină steliștii la națională, nu eu"



07 октября 2013

 

></p><p>Victor Pițurcă a chemat 5 steliști la lot pentru dubla cu Andorra și Estonia (<a href=DETALII AICI). Selecționerul a admis că n-a avut încă o discuție cu jucătorii roș-albaștri după ce managerul Stelei a anunțat că o parte din ei și-ar dori să nu mai vină la echipa națională.

Pițurcă e gata să renunțe la orice jucător care nu vrea să dea totul pentru prima reprezentativă."N-am discutat cu jucătorii Stelei, dar voi avea o discuție cu ei. Sunt sigur că niciunul nu-și dorește să renunțe la națională. Dacă și-ar fi dorit asta ar fi trimis o hârtie. Oricum, nimeni nu e obligat să vină la națională. Eu sunt gata să renunț la orice jucător care nu-și dorește 100% să joace" a declarat selecționerul.

De asemenea Pițurcă pune tot scandalul pe seama managerului general al Stelei, Mihai Stoica, cel care a dezvăluit intențiile steliștilor de a refuza convocarările la prima reprezentativă. Selecționerul s-a ferit totuși să pronunțele numele oficialului stelist."Cred că aceea persoană și-ar dori să nu vină steliștii la națională, nu jucătorii" a mai spus Pițurcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑