Alegerile preşedintelui federaţiei de ciclism au fost contramandate pentru a doua oară



07 октября 2013

 

Alegerile preşedintelui federaţiei de ciclism au fost contramandate pentru a doua oară în ultimele 3 luni. Conferinţa de dare de seamă şi alegeri nu a avut loc din cauza lipsei unui candidat la această funcţie. Preşedintele interimar al fedraţiei Andrei Cimili califică situaţia creată ca fiind tragicomică, iar ministerul tineretului şi sportului refuză categoric să comenteze starea de lucru de la respectiva federaţie.

Împuternicirile preşedintelui interimar al federaţiei de ciclism Andrei Cimil au expirat pe 13 august, când urma să aibă loc alegerea preşedintelui federaţiei. Acestea, însă, nu au avut loc, deoarece nu a fost înregistrat niciun candidat. Conferinţa de dare de seamă şi alegeri a fost amânată pentru 17 septembrie. Însă şi de această dată nu a fost înregistrat nciun pretendent la fotoliul de preşedinte.

Andrei Cimili care a condus federaţia de ciclism în ultimii 6 ani refuză categoric să-şi înainteze candidatura sa la noile alegeri. El învinuieşte de aceasta fosta şi actuala conducere a ministerului tineretului şi sportului, care redus de câteva ori finanţarea ciclismului din bugetul de stat.

Conducerea ministerului tineretului şi sportului păstrează liniştea şi refuză categoric să comenteze situaţia de la federaţia de ciclism. Andrei Cimili consideră că funcţionarii sportivi nici nu au ce spune.

Deocamdată nu a fost anunţată o nouă dată a alegerilor preşedintelui. Până atunci aceste obligaţiuni vor fi îndeplinite de Andrei Cimili.

ALEXANDRU BOTNARI, VITALIE SOBOL PENTRU COTIDIAN


 

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑