Soarta a fost acum de partea Stelei. Roș-albaștrii au egalat în Portugalia cu arbitrul Borski la centru



 

**Soarta a fost acum de partea Stelei.** Roș-albaștrii au egalat în Portugalia cu arbitrul Borski la centru

Arbitrul Marcin Borski este unul care a produs suficientă frustrare celor de la Steaua în septembrie 2010, la acel meci de pomină cu Napoli (3-3), dar de data aceasta lucrurile s-au schimbat. A venit rândul roș-albaștrilor să obțină o remiză importantă cu polonezul la centru.

Când au aflat că partida de la Vila de Conde, cu Rio Ave va fi arbitrată de o brigadă cu polonezul Marcin Borski la centru, cei de la Steaua au tresărit. Brusc și-au adus aminte de acel meci de tristă amintire pentru gruparea din Ghencea, disputat la 30 septembrie 2010, în Ghencea, când Steaua a remizat cu Napoli, scor 3-3.

Calcule: calificarea Stelei în primăvara europeană se va decide în Danemarca, contra celor de la Aalborg 

Roș-albaștrii au condus cu 3-0 încă din minutul 16, după golurile marcate de Cribari - autogol, Tănase și Kapetanos. Eliminarea lui Kapetanos (31) a fost începutul unei seri de coșmar pentru trupa antrenată atunci de Marius Lăcătuș.

><br><br>Italienii au revenit în joc, prin golurile marcate de <strong>Vitale</strong> (44) și <strong>Hamsik</strong> (73), dar partida părea totuși controlată de gazde, care se îndreptau spre o victorie istorică. Finalul a fost unul de coșmar. <strong>Cavani</strong> a marcat golul egalizator în minutul 90+7, deși arbitrul dictase inițial patru minute de prelungiri, peste care a mai adăugat apoi alte trei.</p><p><span style=VIDEO Etapa a 4-a a grupelor UEL. Rezumatele, rezultatele și marcatorii serii de joi!

În prelungiri, s-a accidentat Tătărușanu, plus că a mai fost o schimbare, Bogdan Stancu cu Surdu, dar atunci s-a constatat că nu era cazul ca meciul să fie prelungit atât. La finalul partidei, toți jucătorii de la Steaua s-au dus glonț spre ”central” cerându-i socoteală, Lăcătuș reușind cu greu să-și potolească elevii.

><br><br>De data aceasta, lucrurile au fost în favoarea Stelei. Marcin Borski a dictat trei minute de prelungire, dar apoi a mai adăugat câteva secunde necesare pentru ca Keșeru să execute lovitura liberă, care a dus într-un final la golul marcat de Filip. Apoi, după ce jocul s-a reluat de la centru arbitrul polonez a fluierat finalul partidei.</p><p>C<strong>risti Tănase</strong> este singurul „supraviețuitor” al coșmarului cu Napoli, care a avut șansa să fie părtaș acum la ”revanșă”, chiar dacă nu a mai înscris. </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑