Wolfsburg - Krasnodar 5-1. Patru goluri izbutite de rezerve, record în UEFA Europa League



 

**VIDEO** Wolfsburg - Krasnodar 5-1. Patru goluri izbutite de rezerve, record în UEFA Europa League

VFL Wolfsburg este pe locul 2 în campionatul Germaniei, la 4 puncte în spatele liderului Bayern Munchen, însă echipa lui Dieter Hecking se concentrează și pe UEFA Europa League, acolo unde face parte din grupa H, alături de Everton, Lille și Krasnodar.

Joi seară, nemții au trecut cu 5-1 de Krasnodar, după ce izbutiseră un succes convingător și în turul din Rusia, scor 4-2. 

Pe lângă victoria la patru goluri diferență din retur, Wolfsburg a stabilit și un record în UEFA Europa League.

Gazdele au fost ajutate din plin de oamenii veniți de pe bancă, patru goluri fiind reușite de rezerve, lucru care nu s-a mai întâlnit în a doua competiție europeană.

Intrat la începutul reprizei secunde, Aaron Hunt, fostul jucător al lui Werder Bremen, a izbutit o dublă în doar 10 minute, în timp ce danezul Bendtner s-a remarcat și el cu două goluri.

Introdus de Hecking cu un sfert de oră înainte de final, atacantul venit de la Arsenal a marcat de două ori pe final, în doar 120 de secunde (minutele 89 și 90+1).

Wolfsburg este pe locul 2 în Europa League (7 puncte) și are șanse mari să ajungă în 16-imile de finală, după victoria lui Everton cu Lille, scor 3-0.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑