Liga antrenorilor demiși. Doar trei echipe mai au tehnicienii de la startul sezonului



07 декабря 2014

 

**VIDEO** Liga antrenorilor demiși. Doar trei echipe mai au tehnicienii de la startul sezonului

Demisia lui Petre Grigoraș din funcția de antrenor principal al celor de la Pandurii reprezintă cea de-a 18-a înlocuire de tehnicieni din actualul sezon al campionatului.

O nouă etapă, un nou antrenor schimbat în Liga 1. Ultima rundă din tur a adus a 18-a înlocuire de tehnician. Petre Grigoraş şi-a încetat colaborarea cu Pandurii, în ciuda succesului cu 2-0, obțimut în faţa lanternei roşii, Rapid. Gorjenii vor avea o iarnă grea. Au doar 18 puncte şi ar putea încheia chiar pe loc retrogradabil în cazul unei victorii a Concordiei pe terenul Petrolului.

”Le mulțumesc suporterilor, pentru că au fost alături de mine, fără niciun fel de reținere, de la început și până la sfârșit. Plec cu capul sus și, indiferent de situație, dacă va mai fi vreodată nevoie de mine, o să mă întorc cu mare plăcere la Târgu-Jiu”, a spus Grigoraș la despărțire.

În acest moment, dintre toate echipele din Liga 1, doar trei mai sunt acelea care au aceeași antrenori ca la startul sezonului. Este vorba despre Steaua și Costel Gâlcă, despre FC Botoșani și Leontin Grozavu, precum și despre Concordia Chiajna și Marius Șumudică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑