Dacia şi Milsami, primele victorii



08 февраля 2014

 

Milos Krkotic a adus victoria Daciei în amicalul disputat cu Dinamo Minsk, scor 2-1. În alte partide, Zimbru a pierdut la limită împotriva Concordiei Chiajna, iar Milsami a înregistrat în aceeaşi zi o înfrângere şi o victorie.

Dacia a deschis repede scorul prin fundaşul Veaceslav Posmac care a finalizat cu o lovitură de cap. Dinamo Minsk a reuşit egalarea după ce a fost acordat un penalty. Stasevic a executat, dar portarul Moşneaga a respins în faţă de unde acelaşi Stasevic a reluat decisiv. În repriza secundă tânărul Alexandru Bejan a obţinut o lovitură de la 11 metri, iar Milos Krkotic a transformat fără probleme. Scor final 2-1 şi prima victorie a Daciei în cantonamentul din Turcia. Într-un alt meci. Zimbru a pierdut în faţa Concordiei Chiajna cu 0-1 după golul marcat de Welington.
Milsami a disputat ieri două amicale. În primul a pierdut cu 1-2 în faţa celor de la Viteazi Krâmsk, după care s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Rotor Volgograd. Gheorghe Boghiu a semnat o dublă în acest meci.
Источник – JurnalTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑