LIVE SCORE& Barça - Almeria 1-0, pe Digi Sport 2. Echipele: Pique, Mathieu și Neymar se odihnesc



 

**LIVE SCORE&VIDEO** Barça - Almeria 1-0, pe Digi Sport 2. Echipele: Pique, Mathieu și Neymar se odihnesc

Min - 46. S-a reluat partida

Min - 45+2. Pauză.

Min - 33. GOOOOOOOOL BARCELONA! Messi deschide scorul cu o execuție deosebită, din colțul careului, după o fază fixă din lateral

Min - 1. A început partida

Barcelona (4-3-3): Bravo - Alves, Bartra, Mascherano, Adriano - Rakitic, Roberto, Xavi - Messi, Suarez, Pedro

Antrenor: L. Enrique

Almeria (4-2-3-1): Julian - Navarro, Antonio, Trujillo, Casado - Teye Partey, Corona - Wellington, Espinosa, Mendez - Bifouma

Antrenor: Sergi

Barcelona şi Real Madrid continuă cursa de la distanţă pentru titlu, în direct la Digi Sport 2. Catalanii joacă primii, de la ora 21:00, pe Camp Nou, cu Almeria.

Barcelona e pregătită să mai facă un pas spre al 23-lea titlu din istorie. Catalanii caută a noua victorie consecutivă în toate competiţiile contra Almeriei.

"E un meci vital pentru câştigarea titlului. Am nevoie de 11 fotbalişti mari pentru asta şi sunt foarte norocos să am chiar mai mult de 11 jucători mari", a afirmat Luis Enrique.

Luis Enrique nu e îngrijorat în privinţa secetei de goluri a lui Neymar, care n-a mai înscris de aproape două luni în campionat. Brazilianul e al doilea marcator al catalanilor, cu 17 reuşite în 25 de meciuri în Primera.

"Acum ajută echipa într-un mod mai puţin spectaculos, mai puţin vizibil pentru voi, însă oferă echipei multe lucruri pe care le consider importante", a mai declarat antrenorul Barcelonei.

Barcelona - Almeria va fi în direct la Digi Sport 2, astăzi, de la ora 21:00. Fazele VIDEO sunt pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑