"Viitorul meu este A-Z!" Ibrahimovic evită să spună lucruri referitoare la propria carieră de fotbalist



Foto: telegraph.co.uk
Deși a promis cu ceva timp în urmă că va anunța lucruri importante referitoare la propria carieră de fotbalist, Zlatan Ibrahimovic a luat și menține o pauză în acest sens. Internaționalul suedez și-a lansat la Paris propria linie vestimentară.
În cadrul evenimentului, suedezul a ieșit la rampă și în fața presei, dar nu a declarat nimic referitor la numele viitoarei sale formaţii: "Viitorul meu este A-Z. Urmăriţi asta şi veţi vedea care este viitorul meu. Se va purta A-Z şi în Manchester, staţi liniştiţi".
Mai mult, Zlatan Ibrahimovic i-a luat în zeflemea pe jurnaliştii care au insistat ca superstarul suedez să anunţe următorul său club: "Doresc să vă ţin în suspans referitor la clubul unde voi juca. Vreau să vă las să inventaţi noi basme în fiecare zi, pentru că mă distrez citindu-le. Când mă voi plictisi, o să vă anunţ care va fi următoarea mea echipă".
Presa britanică a enunţat care ar fi motivul suspansului ţinut de Ibrahimovic. În contractul lui cu PSG, care expiră pe 30 iunie, există o clauză de loialiate, conform căreia fotbalistul urmează să încaseze un bonus de 3,9 milioane de lire sterline.
Astfel, suedezul ar putea pierde aceşti bani, dacă până la data expirării contractului va anunţa că a semnat cu o altă formaţie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑