Un taximetrist din Germania şi-a transformat maşina într-un spaţiu destinat fanilor echipei naţionale (VIDEO)



 

Fanii fotbalului mereu inventează noi metode de a-şi susţine echipele favorite. Un taximetrist din Germania a devenit o celebritate locală după ce şi-a transformat maşina într-un spaţiu destinat fanilor echipei naţionale.

Un taximetrist din micul oraş Ramstein se deghizează în fiecare dimineaţă într-o mascotă a naţionalei Germaniei. Apoi urcă la volanul maşinii de serviciu pe care a echipat-o în culorile selecţionatei pregătite de Joachim Low.

"Pasagerii reacţionează foarte pozitiv. Unii sunt şocaţi, dar majoritatea sunt mândri de echipa lor naţională şi de aceea se bucură mereu când văd imagini cu jucătorii favoriţi. Chiar şi în interiorul unui taxi", a declarat taximetristul.

Taximetristul nu doar duce pasageri, dar face şi pronosticuri pentru meciurile Cupei Mondiale.

"Meciul cu Brazilia se va termina cu victoria Germaniei, scor 3-2. Dacă Germania va pierde, maşina va rămâne echipată astfel până la finalul Mondialului", a spus bărbatul.

Prima semifinală a Cupei Mondiale dintre Germania şi Brazilia se va juca astăzi. Nemţii vor lupta pentru prima calificare în finală din ultimii 12 ani.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑